Bio
Bio Fekete bors
egész
Alapfűszer a konyhában, hiszen gyakorlatilag minden sós fogásnál használjuk.
A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors is ugyanazon a növényen terem. A borsok színe attól függ, hogy mennyire éretten szedik le és hogyan dolgozzák fel őket. Mindez természetesen az ízükre is hatással van. A fekete borsot az éretlen, zöld gyümölcsökből szüretelik, amelyeket erjesztenek, majd a napon szárítanak, ahol feketévé, keményebbé és ráncosabbá válnak.
Súly: 20 gTUDTA…
Az Ízmester BIO fekete bors nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.
FELHASZNÁLÁSA
Az egész borsot főként szószokhoz és húslevesekhez használjuk. Intenzív aromáját legjobban mozsárban darálva vagy összetörve adja ki. Ha szeretjük az intenzív ízeket és őrölt borsra van szükségünk, akkor a legjobb, ha frissen őrölt egész borsot használunk.