Folyékony fűszerpác

Zöldfűszeres

folyékony fűszerpác

Az Ízmester folyékony fűszerpáccal kényelmesen ízesítheti a húsokat, folyékony állagának köszönhetően pedig a pácolás nagyon egyszerű. A pác karakterét zöldfűszerek és más aromatikus fűszerek adják. A finom íz mellett a hús puha és szaftos marad. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk, pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

FELHASZNÁLÁSA

Zöldfűszeres pácunk felhasználható sertés, marha, bárány, illetve szárnyashús fűszerezéséhez is. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás