Kényelmi leves
Zöldborsóleves
csipetkével

A zöldborsó magas fehérjetartalmú hüvelyes, ezért hosszabb távon is jóllakottá tehet.
Receptünkben a zöldborsót, a csipetkét és a válogatott fűszereket olyan arányban válogattuk össze, hogy minden alkalommal elégedett lehessen az elkészült étel ízével.
A Zöldborsóleves csipetkével nem tartalmaz tartósítószert és 4 tányérnyi adag.
Súly: 77 gTUDTA…
Könnyedén gazdagabb fogást kaphat, ha a leveshez egy kevés felkarikázott füstölt kolbászt, vagy apróra vágott gyökérzöldségeket ad a főzési idő elején.
FELHASZNÁLÁSA
Keverjük a tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízbe. Forraljuk újra fel, majd alacsony hőfokon időnként megkeverve 10 percig főzzük. Pihentessük 10 percig, majd tálaljuk.