Kényelmi leves

Újházi tyúkhúsleves

csigatésztával

A magyar konyha egyik legkedveltebb fogásai közé tartozik a klasszikus Újházi stílusú tyúkhúsleves.

Mi csigatészta, zöldborsó, fokhagyma és további szárított fűszerek hozzáadásával készítjük el, hogy a finom ízeket biztosítsuk. Igény szerint belefőzhetünk további zöldségeket is, ha úgy szeretjük.

Az Újházi tyúkhúsleves csigatésztával nem tartalmaz tartósítószert és 4 tányérnyi adag.

Súly: 65 g

TUDTA…

Egy tartalmasabb fogáshoz megtisztított és egészen apróra vágott zellert és karalábét javasolunk hozzáadni a forrásban lévő vízhez.

FELHASZNÁLÁSA

Keverjük a tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízbe. Forraljuk újra fel, majd alacsony hőfokon időnként megkeverve 10 percig főzzük. Pihentessük 10 percig, majd tálaljuk.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás