Kényelmi leves
Újházi tyúkhúsleves
csigatésztával

A magyar konyha egyik legkedveltebb fogásai közé tartozik a klasszikus Újházi stílusú tyúkhúsleves.
Mi csigatészta, zöldborsó, fokhagyma és további szárított fűszerek hozzáadásával készítjük el, hogy a finom ízeket biztosítsuk. Igény szerint belefőzhetünk további zöldségeket is, ha úgy szeretjük.
Az Újházi tyúkhúsleves csigatésztával nem tartalmaz tartósítószert és 4 tányérnyi adag.
Súly: 65 gTUDTA…
Egy tartalmasabb fogáshoz megtisztított és egészen apróra vágott zellert és karalábét javasolunk hozzáadni a forrásban lévő vízhez.
FELHASZNÁLÁSA
Keverjük a tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízbe. Forraljuk újra fel, majd alacsony hőfokon időnként megkeverve 10 percig főzzük. Pihentessük 10 percig, majd tálaljuk.