Ízmester

Szárított paradicsom

zöldfűszeres olajban

A szárított paradicsom az olasz konyha alapja. Elkészítésének hagyománya Észak-Olaszországból származik. A szárított paradicsom számos olyan tápanyagot tartalmaz, amit a friss paradicsom tartalmaz – tele van rákellenes antioxidánsokkal és számos vitaminnal, ugyanakkor az íze sokkal intenzívebb.

Súly: 280 g

TUDTA…

Az olívaolajos szárított paradicsomnak nagyon intenzív íze van. Ha tésztához készítünk öntetet, érdemes a szárított paradicsom fűszeres olaját felhasználni, külön olívaolaj hozzáadása helyett.

FELHASZNÁLÁSA

Kiválóan harmonizál a sült halakkal, a baromfi- valamint a borjúhússal. Tökéletes kiegészítője a salátáknak vagy tésztáknak. Jól passzol a mozzarella, gorgonzola, valamint parmezán sajt ízéhez.

Elengedhetetlen a mediterrán konyha közkedvelt finomságaihoz. Nagyon jól párosul a padlizsánhoz, a cukkinihez vagy az avokádóhoz. Kiváló ízű rukkolával és gyógynövényekkel, például bazsalikommal, kakukkfűvel és rozmaringgal.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás