Ízmester

Sült csirke

fűszerkeverék

Igazi klasszikus fűszerkeverék innovatív kiszerelésben. Termékünk ideális választás minden csirkéből vagy szárnyasból készült ételhez, legyen az grillezett, sült vagy párolt.

Az édes paprika, a kurkuma és a római kömény karaktert kölcsönöz a csirkehúsból készült fogásoknak, míg a hagyma és a fokhagyma gazdag aromájával teszi még finomabbá az ételeket.

A praktikus szórófejes tubus kiválóan alkalmas a fűszerkeverék könnyű adagolására a sütés, grillezés vagy akár hétköznapi főzés során. A szórófejes tubus elforgatásával három különböző fokozatot állíthat be, így könnyedén szabályozhatja az adagolást az ízlésének megfelelően.

Súly: 80 g

TUDTA…

Magyarországon a csirkéből készült fogások igen népszerűek, semleges ízének köszönhetően számtalan módon elkészíthető. A csirkehús emellett tápláló, gazdag fehérjében és B12-vitaminban is.

FELHASZNÁLÁSA

Fűszerkeverékünk kiválóan alkalmas sült és grillezett csirkehúsos és egyéb szárnyas ételekhez. Keverékünk használható liba-, pulyka- vagy kacsahús fűszerezésére is. Dörzsöljük be gazdagon az előkészített húst a fűszerrel, majd süssük ki vagy grillen készítsük el.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás