Folyékony fűszerpác

Paradicsomos-fokhagymás

folyékony fűszerpác

A paradicsomos-fokhagymás folyékony fűszerpác ízvilágát a szárított paradicsom és a fokhagyma határozza meg. Ez a kombináció tökéletes szárnyashoz és bárányhoz, de mindenféle más fajta hús pácolásához is ideális választás. A pácunk borsot, koriandert és petrezselymet is tartalmaz a finom ízhatásért. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

FELHASZNÁLÁSA

Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni. Az előkészített hús minden oldalát vonjuk be a fűszerpáccal és pihentessük legalább 2 órán át vagy a maximális ízhatás érdekében inkább egész éjszakán át. Saslikot is készíthetünk a pác segítségével, a felaprított húst érleljük a csomagoláson leírtak szerint a pácban, majd húzzuk fel nyársakra és süssük meg grillen vagy a sütőben. A húst már ne sózzuk!

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás