Folyékony fűszerpác

Paradicsomos-fokhagymás

folyékony fűszerpác

A paradicsomos-fokhagymás folyékony fűszerpác ízvilágát a szárított paradicsom és a fokhagyma határozza meg. Ez a kombináció tökéletes szárnyashoz és bárányhoz, de mindenféle más fajta hús pácolásához is ideális választás. A pácunk borsot, koriandert és petrezselymet is tartalmaz a finom ízhatásért.

Az előkészített hús minden oldalát vonjuk be a fűszerpáccal és pihentessük legalább 2 órán át, a maximális ízhatás érdekében inkább egész éjszakán át. Saslikot is készíthetünk a pác segítségével, a felaprított húst érleljük a csomagoláson leírtak szerint a pácban, majd húzzuk fel nyársakra és süssük meg grillen vagy a sütőben. A húst már ne sózzuk!

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Tipp: A maximális ízhatás kedvéért javasolt a húst, gombát vagy egyéb zöldségféléket egész éjszaka pácolni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

FELHASZNÁLÁSA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás