Ízmester

Mézes mustár

nem csípős

A mézes mustárunknak enyhe, édes ízvilága van, amely a méz és a mustármagok speciális összetételének eredménye. A kellemes ízvilág miatt a gyerekek és a csípős ízt nem kedvelők is örömmel kóstolják. Mustárunk kifejezetten lágy és krémes állagú.

Ez a termékünk nem tartalmaz tartósítószert.

Súly: 310 g

TUDTA…

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellemzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSA

Kiváló társa az ízletes sonkának vagy a roston sült, sovány húsoknak mint a csirke vagy kacsamell, vagy akár a sertés bélszínnek. Adhatjuk saláta dresszinghez vagy hidegen vagy forrón tálalt kolbászhoz, virslihez.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás