Fűszerek üvegben

Majoránna

szárított

Az üvegben található, kiváló minőségű szárított majoránna a szórófej segítségével egyszerűen és könnyen használható, így ízlésednek megfelelően adagolhatod a fűszert. A kényelmes adagolás mellett az üveg könnyű tárolhatóságot is biztosít, így mindig kéznél lesz, amikor egy csipetnyi majorannával szeretnéd feldobni a salátádat vagy a töltelékeket.

A majorannának jellegzetesen édes, enyhén fűszeres és aromás íze van. Ízvilága friss, virágos és enyhén borsos, ami különösen jól illik a levesekhez, pörköltekhez, ragukhoz, valamint hús- és halételekhez. Különösen jól párosítható baromfival, sertéshússal, kolbásszal és zöldségekkel.

Súly: 11 g

TUDTA…

A középkori Európában a majorannáról azt gondolták, hogy képes elűzni a bánatot és javítani a hangulatot. Gyakran ültették a kertekben és illatos koszorúkat is készítettek belőle, amelyeket a ház köré akasztottak, hogy békét és boldogságot hozzanak a családnak.

FELHASZNÁLÁSA

A majoránna az egyik leggyakrabban használt fűszer. Mártások és saláták nélkülözhetetlen kiegészítője. A hüvelyesekből főzött levesek alapfűszere. A majoránna másik felhasználási módja a hurka és kolbásztöltelékek, valamint a sült kacsa vagy a liba töltelékének fűszerezése. A majoránnát gyakran használják kakukkfűvel együtt – ez a két fűszer jól működik együtt.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás