Folyékony fűszerpác

Grill

folyékony fűszerpác

Az Ízmester grill folyékony fűszerpác egy klasszikus, a grillezésnél biztosan fantasztikus ízt adó összeállításunk. Az ízeket többek között az édes fűszerpaprika, a fokhagyma, a majoránna és a fekete bors biztosítják. Miután a pác folyékony, a pácolás egyszerű. Legyen szó grillről, serpenyőben sült vagy sütőben elkészített húsokról, a grill pác nagyszerű ízt és illatot biztosít. A páccal elkészített húsok kívül ropogósak, belül szaftosak lesznek.

A folyékony fűszerpácaink használatra készek, nem szükséges semmilyen egyéb folyadékot, sót vagy fűszert hozzáadni. A folyékony pác segítségével jellemzően szaftosabb és porhanyósabb étel készíthető a száraz pácokkal összehasonlítva. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

FELHASZNÁLÁSA

Minden fajta hús pácolásához remekül használható, emellett zöldségek fűszerezéséhez is remek választás. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Javasoljuk a használatot a klasszikus grill szezonon túl is, a pácolással sült hús kisüthető serpenyőben vagy sütőben is, és kiválóan felidézi a nyár fantasztikus húsainak ízét.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás