Fűszerkeverék

Fűszerkeverék sült oldalashoz

ropogós és omlós

Az Ízmester sült oldalas válogatott fűszerek keveréke, amelyet kifejezetten sertésoldalas könnyű és egyszerű fűszerezéséhez állítottunk össze. Az oldalas színét hangsúlyozó édes fűszerpaprikát fehér hagyma és fokhagyma egészíti ki, amelyek kiemelik a hús ízét. A fűszeres chili, a fekete bors és a rozmaring erőteljesebb, kifejező ízt biztosítanak.

Fűszerkeverékünk nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízfokozókat, tartósítószert és színezéket.

Súly: 40 g

TUDTA…

A sertésoldalas nagyon népszerű és kedvelt étel a magyar konyhában, mivel könnyen elkészíthető. Leggyakrabban tepsiben sütik, de napjainkban egyre népszerűbb a grillezett oldalas is. Ha tepsiben sütjük, fedjük le fóliával, hogy a hús ne száradjon ki és szaftos maradjon.

FELHASZNÁLÁSA

Fűszerkeverékünk kiválóan használható serpenyőben, sütőben vagy grillen sült oldalashoz. A sertés mellett próbálja ki a legkülönlegesebb bárány- vagy borjúhúsból készült oldalashoz is.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás