Fűszerkeverék

Fűszerkeverék sültcsirkéhez

és más szárnyasokhoz

Igazi klasszikus fűszerkeverék, amely nem hiányozhat a konyhából! A hagyma, a fokhagyma, a pirospaprika, a majoránna és a rozmaring tartalmú fűszerkeverékünkkel minden fajta csirkehús fűszerezése egyszerű, a végeredmény pedig nagyon finom!

Súly: 40 g

TUDTA…

A csirkehúsos ételek az egyik legnépszerűbb ételek közé tartoznak Magyarországon. A csirkehúst gyakorlatilag minden otthonban fogyasztják, ami annak is köszönhető, hogy a csirkehúsból készíthető fogások tárháza hatalmas. A csirkehúst magas tápértékű fehérjeforrásként értékelik, amelyet könnyű megemészteni.

FELHASZNÁLÁSA

Az Ízmester sült csirke fűszerkeverék kiválóan alkalmas sült és grillezett csirkehúsos ételekhez. Csirke mellett más szárnyashús elkészítésénél is használható. Dörzsöljük be gazdagon az előkészített húst a fűszerrel, majd süssük ki vagy grillen készítsük el.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás