Fűszerkeverék

Fűszerkeverék sertéssülthöz

klasszikus

A sertéshús az egyik legkedveltebb hús Magyarországon. Sertéshúshoz kifejlesztett fűszerkeverékünk kiemeli az ételek ízét és aromáját, használata pedig rendkívül egyszerű, ezért nem hiányozhat a konyhából. Fűszerkeverékünket kifejezetten sertéshús fűszerezésére állítottuk össze, karakteres összetevői az édes fűszerpaprika, a hagyma, a fokhagyma, a kömény, a fekete bors és egy kevés csípős fűszerpaprika.

Súly: 40 g

TUDTA…

A sertéshús esetében a pecsenyét, a tarját, a lapockát, a combot és a karajt is előszeretettel fogyasztjuk. A rántott karaj igazi klasszikus választás. A legtöbbször az adott recepttől függ, hogy melyikre esik végül a választásunk.

FELHASZNÁLÁSA

Fűszerkeverékünk bedörzsöléshez, panír és pácok fűszerezéséhez is egyaránt használható. Dörzsöljük be vele az előkészített sertésszeleteket sütés előtt, majd készítsük el őket ízlésünk szerint.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás