Fűszerkeverék

FŰSZERKEVERÉK

GRILLHEZ KLASSZIKUS

Egy egyszerű és nagyszerű keverék, amely finom ízt és illatot ad a grillezett fogásoknak.

Súly: 1400 g

TUDTA…

A grillezés gyakorlatilag egyidős az emberiséggel. Mostani fényét a második világháború után kezdődött növekvő népszerűségének köszönheti. Nyugat-Európában és Amerikában is ekkor kezdett a középosztály egy része a külvárosokba költözni. A külvárosokkal jöttek a hátsó udvarok, a hátsó udvarokkal pedig a grillezés és a barbecue.

George Stephen, a Weber Bros fémmunkása találta fel a modern grill sütőt. Elvette az egyik kikötői bóját, amelyet a cége készített, félbevágta, majd az egyik felére három lábat hegesztett, rácsot rakott rá, majd a másik feléből egy fedelet készített, és az abba vágott szellőzőnyílások segítették a hőmérséklet szabályozását. Ma ez a szerkezet Weber grill néven ismert.

FELHASZNÁLÁSA

Különféle húsok – sertés, marha és mindenféle szárnyas – grillezéséhez javasoljuk. Ideális arányban összeállított keverék, amely valamennyi grillhús ízét és illatát tökéletesen kiegészíti.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás