Fűszerkeverék

Fokhagymás fűszersó

klasszikus

Íme két nélkülözhetetlen fűszer egy kényelmesen használható keverékben: só és finom, lágy ízű fokhagyma! Tökéletes azok számára, akik mindkét összetevőt alapvetőnek tartják a legtöbb sós ételben. Használjuk bőségesen főzésnél és a kész ételt is fűszerezhetjük vele az asztalnál.

Súly: 30 g

TUDTA…

A fokhagyma az egyik legnépszerűbb és legismertebb zöldségből nyert fűszer, amelyet nyersen és szárítva is használnak.

A középkorban úgy tartották, hogy a friss fokhagyma elriasztja a vámpírokat. Ez a nézet abból a tényből ered, hogy az ókorban ezt a növényt természetes gyógyszerként használták az emberek. Így azt hitték, hogy ami segít nekik, az árt a nekik rosszat akaró lényeknek.

FELHASZNÁLÁSA

Alapvetően sokkal jobb ízhatást biztosít a sós fogásoknak és ennek megfelelően nagyon sok étel fűszerezésénél felhasználhatjuk. Kiváló salátákhoz, olaszos fogásokhoz, sült krumplihoz, pirítósra vagy más krémekre szórva, grillezett zöldségekhez és pácokhoz is.

Adjuk gabonafélékhez és hüvelyesekhez, fűszerezzünk vele gombához készülő töltelékeket, adjuk főtt spagettihez.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás