Ízmester
Fokhagyma savanyúság
chilivel
A lágyabb ízű fokhagyma a pikáns chilivel kiegészítve, egyszerűen különleges összeállítást eredményez. Akik szeretik a szokatlan és érdekes kombinációkat, biztosan élvezni fogják ezt a variációt. A chilis fokhagyma savanyúságot adjuk hozzá azoknak az ételeknek a listájához, amelyeket a húsos és zöldséges fogások mellé kiegészítőként tálalunk: szeretni fogjuk! Önmagában, snackként is fogyaszthatjuk. Magas minősége és egyedi aromája a gondosan összeállított páclének is köszönhető.
Súly: 190 gTUDTA…
A fokhagyma egyike a legrégebb óta ismert zöldségeknek. Az emberiség 5 ezer éve ismeri, s 4 ezer évvel ezelőtt már termesztette is. Napjainkban, 250 különféle fokhagymafajtát ismerünk. A fokhagyma – legyen szó nyers vagy szárított változatáról – univerzálisan használt ízesítő számos fogás esetében.
FELHASZNÁLÁSA
A chilivel pácolt fokhagymagerezdet bármilyen sós ételhez fogyaszthatjuk. Finom, pikáns felütésű, ugyanakkor lágy fokhagyma aromával gazdagítja az ételt. Tökéletes kísérő főfogásokhoz: zöldség- vagy húsos ételekhez, de akár önálló snacknek is beválik, akár a parti falatkák elemeként is. Grillezett ételekhez is tökéletes.