Ízmester

Fokhagyma savanyúság

chilivel

A lágyabb ízű fokhagyma a pikáns chilivel kiegészítve, egyszerűen különleges összeállítást eredményez. Akik szeretik a szokatlan és érdekes kombinációkat, biztosan élvezni fogják ezt a variációt. A chilis fokhagyma savanyúságot adjuk hozzá azoknak az ételeknek a listájához, amelyeket a húsos és zöldséges fogások mellé kiegészítőként tálalunk: szeretni fogjuk! Önmagában, snackként is fogyaszthatjuk. Magas minősége és egyedi aromája a gondosan összeállított páclének is köszönhető.

Súly: 190 g

TUDTA…

A fokhagyma egyike a legrégebb óta ismert zöldségeknek. Az emberiség 5 ezer éve ismeri, s 4 ezer évvel ezelőtt már termesztette is. Napjainkban, 250 különféle fokhagymafajtát ismerünk. A fokhagyma – legyen szó nyers vagy szárított változatáról – univerzálisan használt ízesítő számos fogás esetében.

FELHASZNÁLÁSA

A chilivel pácolt fokhagymagerezdet bármilyen sós ételhez fogyaszthatjuk. Finom, pikáns felütésű, ugyanakkor lágy fokhagyma aromával gazdagítja az ételt. Tökéletes kísérő főfogásokhoz: zöldség- vagy húsos ételekhez, de akár önálló snacknek is beválik, akár a parti falatkák elemeként is. Grillezett ételekhez is tökéletes.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás