Fűszerpaprika

II. osztályú édesnemes édes

magyar fűszerpaprika őrlemény

A II. osztályú minőségi besorolási csoportba tartozó édes fűszerpaprikánk 100%-ban magyar fűszerpaprikát tartalmaz, ezért az édesnemes jelölést is megkapta.

A legnépszerűbb magyaros fogások elkészítéséhez javasoljuk, köztük a gulyásleves, a bableves, a pörköltek és egyéb fűszeres, pirospaprikát megkívánó fogások ízesítéséhez és színezéséhez.

Tipp: Amikor pirospaprikával főzünk, akkor legtöbbször a főzés elején, pirítás során adjuk hozzá. Ilyenkor mindig tegyünk a lábosba kevés olajat, más zsiradékot vagy egyéb folyadékot, hogy a paprika ne égjen le. Ha leég, akkor az étel sajnos keserű ízűvé válhat. Könnyen elkerülhetjük ezt zsiradék, folyadék hozzáadásával, és az is segít, ha a paprika hozzáadásakor lehúzzuk a lábast a tűzhelyről - elkeverjük, kissé lepirítjuk a fűszert és hozzáadjuk a többi hozzávalót, s csak ezután tesszük vissza a tűzre az ételt.

Súly: 50 g, 100 g, 250 g

TUDTA…

Az édesnemes, II. osztályú minőséget a Magyar Élelmiszerkönyv szabályozza, amely többek között a paprika színét és összetételét szabályozza. A másodosztályú minőség esetében elsősorban szép, piros színt jelöl.

FELHASZNÁLÁSA

Adjuk az ételhez ízlés szerint, lehetőleg a főzési idő elején. Vigyázzunk, mert könnyen odaég.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás