Folyékony fűszerpác

Csípős

folyékony fűszerpác

Az Ízmester csípős folyékony fűszerpác ínycsiklandó aromával és erős, pikáns ízzel ruházza fel a vele készített fogásokat. A pácban található fűszerek, mint a csípős paprika, a fehér mustármag, a chili, a fekete bors, a vöröshagyma és a további válogatott fűszerek finom, csípős ízt biztosítanak.

A folyékony fűszerpácaink használatra készek, nem szükséges semmilyen egyéb folyadékot, sót vagy fűszert hozzáadni. A folyékony pác segítségével jellemzően szaftosabb és porhanyósabb étel készíthető a száraz pácokkal összehasonlítva. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

FELHASZNÁLÁSA

A hús vagy zöldség kívánt ízének eléréséhez először pácolja be az előkészített adagokat a tasakban lévő kész páccal: egyszerűen öntse rá a pácot a zöldségre vagy a húsra. Néhány óra elteltével a pác csípős és intenzív fűszerezése íze átitatja az ételt, amit ízlése szerint serpenyőben, sütőben vagy grillen kisüthet.

Az Ízmester csípős folyékony fűszerpác marha-, szarvas-, borjú-, bárány- és zöldségfélékhez egyaránt tökéletes. Csirkeszárnyakhoz is remek választás.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás