Ízmester

Csemege mustár

nem csípős

Krémes állagú csemege mustár, amely lágy ízének köszönhetően rendkívül sokoldalúan felhasználható a konyhában, s a csípős ízt nem kedvelők is előszeretettel fogyasztják. Finom ízének és krémes állagának köszönhetően, a csemege mustár ideális szalámihoz és sült húsokhoz, vinaigrette dresszinghez és egyéb mártásokhoz, szószokhoz.

Ez a termékünk nem tartalmaz tartósítószert.

Súly: 296 g

TUDTA…

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellemzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSA

Virslihez, kolbászhoz, grillhúsokhoz, sültekhez, zöldséghez, pácokhoz, dresszingekhez és salátákhoz egyaránt felhasználható.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás