Fűszerpaprika

I. osztályú csemege édes

magyar fűszerpaprika őrlemény

Az I. osztályú minőségi besorolásba tartozó édes fűszerpaprikánk 100%-ban magyar fűszerpaprikát tartalmaz, ezért a csemege jelölést is megkapta.

Fűszerpaprikáink minőségét szigorú szabályok szerint folyamatosan ellenőrizzük, és bizonyított beszállítótól vásároljuk annak érdekében, hogy a tőlünk megvásárolt paprika színével és ízével mindenki teljes mértékben elégedett lehessen.

Az I. osztályú csemege édes fűszerpaprika őrleményt ajánljuk minden olyan fogáshoz, amely pirospaprikát igényel: főzelékek, levesek, gulyás, pörkölt és más fűszeres ételek ízesítéséhez. Magas minősége miatt kiváló húsokhoz készülő fűszerkeverékek házi összeállításához, mert intenzív színe miatt húsok, zöldségek, halak sütése közben gyönyörű színt ad az ételeknek.

Tipp: A fűszerpaprikát tároljuk hűvös, száraz és elsősorban fénytől védett helyen, pl. a kamrában. Napfénynek kitéve nagyon hamar elveszti a színét. Ha tűzhely mellett tartjuk esetleg könnyebben benedvesedhet, összeragadhat. Tárolhatjuk az eredeti csomagolásában gondosan lezárva, vagy tartsuk sötét színű, fényt át nem eresztő műanyag vagy fémdobozban.

Súly: 50 g, 100 g, 250 g, 1000 g

TUDTA…

A csemege, I. osztályú minőséget a Magyar Élelmiszerkönyv szabályozza, amely többek között a paprika színét és összetételét szabályozza. Az első osztályú minőség esetében elsősorban gyönyörű, élénkpiros színt jelent.

FELHASZNÁLÁSA

Adjuk az ételhez ízlés szerint, lehetőleg a főzési idő elején. Vigyázzunk, mert könnyen odaég.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás