Fűszerpaprika

I. osztályú csemege csípős

magyar fűszerpaprika őrlemény

Az I. osztályú minőségi besorolásba tartozó csípős fűszerpaprikánk 100%-ban magyar fűszerpaprikát tartalmaz, ezért a csemege jelölést is megkapta.

Ajánljuk pikáns ízvilágú magyaros fogások, főzelékek, levesek, gulyás, pörkölt és más fűszeres ételek ízesítéséhez. Magas minősége miatt kiváló húsokhoz készülő fűszerkeverékek házi összeállításához, mert intenzív színe miatt húsok, zöldségek, halak sütése közben gyönyörű színt ad az ételeknek.

Tipp: Csak óvatosan bánjunk ezzel a fűszerrel, mert valóban csípős. Egyszerre kis mennyiségekben 1-2 teáskanálnyit adagolva tegyük az ételbe. Ha színe miatt szeretnénk az ételbe tenni, akkor keverjük össze édes fűszerpaprikával, hogy az étel ne legyen az ízlésünk szerint túlságosan erős.

Súly: 100 g

TUDTA…

A csemege, I. osztályú minőséget a Magyar Élelmiszerkönyv szabályozza, amely többek között a paprika színét és összetételét szabályozza. Az első osztályú minőség esetében elsősorban gyönyörű, élénkpiros színt jelent.

FELHASZNÁLÁSA

Ízlés szerint adjuk az ételhez lehetőleg a főzési idő elején. Vigyázzunk, mert könnyen megég.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás