Ízmester

Cseh mustár

édes-pikáns

A kellemes édes-pikáns ízvilágú cseh mustár a különleges ízeket és rusztikusabb állagot kedvelők kedvence. A cseh mustár fekete mustármagot is tartalmaz, amely csípős ízt is kölcsönöz neki az édes jelleg mellett. A cseh mustárunk az egyik legkedveltebb mustárunk, mivel rendkívül széles körben használható.

Ez a termékünk nem tartalmaz tartósítószert.

Súly: 288 g

TUDTA…

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellemzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSA

Alkalmas húsos fogások ízesítéséhez, valamint dresszingek, különféle mártások és saláták ízének elmélyítéséhez. Grillcsirke, különféle sült húsok és bundázott zöldségek mellé. Szendvicsekhez is kitűnő választás.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás