Ízmester

Cseh mustár

édes-pikáns

A kellemes édes-pikáns ízvilágú cseh mustár a különleges ízeket és rusztikusabb állagot kedvelők kedvence. A cseh mustár fekete mustármagot is tartalmaz, amely enyhe csípős ízt kölcsönöz neki. Alkalmas húsos fogások ízesítéséhez, valamint dresszingek, különféle mártások és saláták ízének elmélyítéséhez.

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevesbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellenzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

Súly: 288 g

TUDTA…

FELHASZNÁLÁSA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás