Gastroline

Cavalcad

Prémium ételízesítő

Több zöldség, kisebb sótartalom. Ételízesítőnk magas arányban tartalmaz válogatott szárított zöldségeket – többek között sárgarépát, paszternákot és póréhagymát, valamint magas minőségű fűszereket annak érdekében, hogy a vele fűszerezett étel finom ízeket és gazdag aromát biztosítson.

Súly: 4 kg

TUDTA…

Keverékünk titka abban rejlik, hogy nagy odafigyeléssel, válogatott összetevőkből összeállított receptünket folyamatosan tökéletesítettük a vásárlók igényeinek megfelelően, az eredmény pedig egy olyan ízesítő, amely minden típusú fogáshoz hozzáadható, és az elkészült étel íze garantáltan finom. A keverék alacsony sótartalmú, ezért javasoljuk, hogy az ételt sózza meg egyéni ízlésének megfelelően.

FELHASZNÁLÁSA

Elkészítés: levesekhez, alaplevekhez és mártásokhoz adjon 1/4 literhez 1 teáskanál (3 g) ételízesítőt és főzze meg. Felhasználás: húsos ételekhez, zöldséges fogásokhoz, halhoz, valamint sült és grillezett ételekhez. Hideg fogások elkészítésénél (saláták, pástétomok) adja az ételhez egyéni ízlésének megfelelően.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás