Bio

Bio Majoránna

szárított

A majoránna az egyik legalapvetőbb és leggyakrabban használt fűszer. Kellemes gyógynövényes íze és illata van. A majoránnával nem kell spórolnunk, mert szinte minden ételhez és hozzávalóhoz remekül illik, kifejezetten a nehezebb, zsírosabb fogásokhoz, hiszen emésztés könnyítő hatása is van.

Súly: 5 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO majoránna nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Alkalmas olyan nehezen emészthető ételekhez, mint a zsíros húsok, a hüvelyesek, a húsos töltelékek, a sűrű levesek és a káposzta. Gulyásban és különféle szószokban is nélkülözhetetlen.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás