Bio

Bio Fűszerkeverék Szárnyashoz

A szárnyas fűszerkeverékkel finom ízt, illatot és színt kölcsönözhet a sovány húsból készülő fogásoknak. Keverékünk gazdag összeállítása számos aromás és színes fűszernek, többek között paprikának, kurkumának, valamint majorannának és fokhagymának.

Súly: 20 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO fűszerkeverék szárnyashoz nem tartalmaz hozzáadott sót, színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Szárított fűszerkeverék hozzáadott só nélkül. Használható csirke, pulyka, valamint kacsa és szárnyashúsból készített töltelékek fűszerezésére. Olaj hozzáadásával pácot is készíthetünk belőle. Az ételt sózzuk saját ízlésünknek megfelelően.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás