Bio

Bio Fűszerkeverék Krumplihoz

A zöldfűszerek és fűszerek aromás keveréke mindenféle burgonyás ételhez illik, legyen szó párolt, sült vagy sütőben sült krumpliról. A paprika biztosítja a szép színt, a majoránna, a kapor, a fokhagyma és a vöröshagyma pedig a finom ízt és illatot.

Súly: 20 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO fűszerkeverék krumplihoz nem tartalmaz hozzáadott sót, színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Használjuk sült krumplihoz, párolt burgonyához, burgonyasalátához vagy tepsis burgonyához. Édesburgonyához is alkalmas. Használhatjuk levesek, zöldséges ételek ízesítésére is. Olívaolajjal kombinálva készíthetünk belőle pácot vagy salátaöntetet is. Mivel nem tartalmaz sót, ezért az elkészítés során sózza az ételt saját egyéni ízlésének megfelelően.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás