Bio

Bio Fokhagyma

szárított

A fokhagyma nagyra értékelt fűszer, amely különleges helyet foglal el a magyar konyhában. A mediterrán konyhában is fontos. Intenzív ízt és aromát ad, szárított formában lágyabb és édesebb, mint a nyers fokhagyma. Az Ízmester BIO szárított fokhagymát különösen finomra őrölt formában kínáljuk.

Hideg és meleg ételek készítésére egyaránt használható - főzéshez, sütéshez és grillezéshez is alkalmas. Az íz változatosabbá tételére ecethez vagy olívaolajhoz is adhatjuk.

Súly: 15 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO fokhagyma nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Ideális húsokhoz, pácokhoz, salátákhoz, mártásokhoz, hal és tenger gyümölcsei fogásokhoz.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás