Bio

Bio Bazsalikom

szárított

A bazsalikom az egyik legkedveltebb és leggyakrabban használt fűszer a konyhában, amely jellegzetes, de lágy ízével számos ételt karakteressé tesz. Ez elsősorban az erős aromának köszönhető, amely bármilyen ételt jelentősen megváltoztathat, ízesíthet. A bazsalikom illata friss, de a bazsalikom fajtájától függően mindegyik eltérő aromával rendelkezhet. Ez a zöldfűszer nagyon jól illik különféle zöldségekhez.

Súly: 10 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO bazsalikom nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Az olasz konyha fogásaihoz és könnyű zöldségsaláták elkészítéséhez nélkülözhetetlen. Ideális paradicsomhoz, pizzaszószhoz, padlizsánhoz is.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás