Bio

Bio Babérlevél

szárított

A babérlevelet kellemes, kesernyés íz és intenzív illat jellemzi. Az egyik leggyakrabban használt fűszer.

Tökéletes szószok, sült húsok, főzelékek és levesek ízesítésére, gyakran más fűszerekkel kombinálva. Ez a szárított zöldfűszer a főzés során fokozatosan szabadítja fel aromáját.

Súly: 6 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO babérlevél nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Ideális leveshez, húsleveshez, szószokhoz, halhoz, zöldséges fogásokhoz és gombához is.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás