Ízmester

Bébiuborka savanyúság

klasszikus

Már az első falat után érezni lehet, hogy a bébiuborka savanyúság ízvilága egyedi. Ezt a hatást a különlegesen összeállított páclének köszönheti, amelynél nagyon figyelünk a különféle hozzávalók, többek között az ecet, a mustármag, a cukor és a fűszerek helyes arányára. A páclét a válogatott méretű, ujjnyi hosszúságú uborkák teszik teljessé, amelyeket úgy pácolunk, hogy az ízük remek legyen, de az uborka húsa roppanós maradjon.

Súly: 300 g

TUDTA…

Sokan nem is sejtik, de az uborka a legősibb zöldségek közé tartozik. Ősi feljegyzések szerint Indiában már több mint 3 ezer éve termesztik. Az egyszerű, lágy, ugyanakkor egyedi ízük azután lelt nagyobb népszerűségre Európában is, hogy XIV. Lajos elsőként üvegházban termeszteni kezdte és így egyre jobban fókuszba került.

FELHASZNÁLÁSA

Uborkából készült savanyúság nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Nemcsak egy klasszikus zöldséges saláta hozzávalójaként, hanem felkarikázva vagy csíkokra vágva egy házi hamburger ízét is remekül kiegészíti. Kínáljuk falatkaként fogpiszkálóra tűzve sajttal, sonkával esetleg hallal – gusztusos és finom. Ha hideg felvágottakból készítünk vacsorát, akkor se feledkezzünk meg róla, hanem tegyük az étkező asztalra.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás