Ízmester

Bébiuborka savanyúság

fokhagymával

Kínáljon a meleg fogások mellé fokhagymás bébiuborkát, hogy egyedivé tegye az étkezést. A gondosan összeállított receptnek köszönhetően a roppanós uborka a pácolt fokhagymával kiegészülve egy harmonikus és összetett, ugyanakkor nagyon finom ízt eredményez. A bébiuborkák intenzív és karakteres íze kiváló kísérője nem csak a meleg, főtt fogásoknak, hanem a szendvicseknek is.

Súly: 300 g

TUDTA…

Sokan nem is sejtik, de az uborka a legősibb zöldségek közé tartozik. Ősi feljegyzések szerint Indiában már több mint 3 ezer éve termesztik. Az egyszerű, lágy, ugyanakkor egyedi ízük azután lelt nagyobb népszerűségre Európában is, hogy XIV. Lajos elsőként üvegházban termeszteni kezdte és így egyre jobban fókuszba került.

FELHASZNÁLÁSA

A fokhagymás bébiuborkát kínálhatjuk önmagában az ebédhez vagy a vacsorához, például szendvics mellé. Remekül harmonizál a heringgel és más halakkal. Kihagyhatatlan, ha partifogásokat, falatkákat készítünk. Kínáljuk vegyesen más falatkákkal, uborkákkal, zöldségfélékkel.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás