Ízmester

Bébiuborka savanyúság

chilivel

A chilis bébiuborka az uborka finom, roppanós édes ízét egy csipetnyi chilis ízzel egészíti ki a hozzáadott chili paprikának köszönhetően. Az eredmény harmonikus és nagyon ízletes. Ez a savanyúság snackként önmagában is megállja a helyét, és tökéletes kísérője lehet számos más fogásnak.

Súly: 300 g

TUDTA…

Sokan nem is sejtik, de az uborka a legősibb zöldségek közé tartozik. Ősi feljegyzések szerint Indiában már több mint 3 ezer éve termesztik. Az egyszerű, lágy, ugyanakkor egyedi ízük azután lelt nagyobb népszerűségre Európában is, hogy XIV. Lajos elsőként üvegházban termeszteni kezdte és így egyre jobban fókuszba került.

FELHASZNÁLÁSA

Remek kísérője szendvicseknek és salátáknak. Burgonyához és húsos fogások mellé is ajánljuk. Kihagyhatatlan, ha partifogásokat, falatkákat készítünk. Kínáljuk vegyesen más falatkákkal, uborkákkal, zöldségfélékkel.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás