Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBGyorsan és egyszerűen elkészíthető snack teához, kakaóhoz vagy akár egy pohár bor mellett. Kiváló vendégváró recept.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
a töltelékhez:
Elkészítése:
Felaprítjuk a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a fokhagymát. A sajtot lereszeljük. A tojásokat enyhén felverjük.
A sajt kivételével - összekeverjük a töltelék valamennyi hozzávalóját. Ha sótlannak találjuk, akkor ízlés szerint sózzuk vagy fűszerezzük.
A leveles tésztát kihajtogatjuk, finomon kinyújtjuk, szétterítjük rajta egyenletesen a tölteléket, megszórjuk a sajttal, majd óvatosan, de viszonylag szorosan feltekerjük.
A roládot 2-3 centiméter vastag szeletekre vágjuk, amelyeket sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. 180 ° C-ra előmelegített sütőben 15-20 percet sütjük, amíg a csigák teteje aranybarnára sül.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB