Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBGyorsan és egyszerűen elkészíthető snack teához, kakaóhoz vagy akár egy pohár bor mellett. Kiváló vendégváró recept.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
a töltelékhez:
Elkészítése:
Felaprítjuk a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a fokhagymát. A sajtot lereszeljük. A tojásokat enyhén felverjük.
A sajt kivételével - összekeverjük a töltelék valamennyi hozzávalóját. Ha sótlannak találjuk, akkor ízlés szerint sózzuk vagy fűszerezzük.
A leveles tésztát kihajtogatjuk, finomon kinyújtjuk, szétterítjük rajta egyenletesen a tölteléket, megszórjuk a sajttal, majd óvatosan, de viszonylag szorosan feltekerjük.
A roládot 2-3 centiméter vastag szeletekre vágjuk, amelyeket sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. 180 ° C-ra előmelegített sütőben 15-20 percet sütjük, amíg a csigák teteje aranybarnára sül.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB