Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető snack teához, kakaóhoz vagy akár egy pohár bor mellett. Kiváló vendégváró recept.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
a töltelékhez:
Elkészítése:
Felaprítjuk a szárított paradicsomot, az olajbogyót és a fokhagymát. A sajtot lereszeljük. A tojásokat enyhén felverjük.
A sajt kivételével - összekeverjük a töltelék valamennyi hozzávalóját. Ha sótlannak találjuk, akkor ízlés szerint sózzuk vagy fűszerezzük.
A leveles tésztát kihajtogatjuk, finomon kinyújtjuk, szétterítjük rajta egyenletesen a tölteléket, megszórjuk a sajttal, majd óvatosan, de viszonylag szorosan feltekerjük.
A roládot 2-3 centiméter vastag szeletekre vágjuk, amelyeket sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. 180 ° C-ra előmelegített sütőben 15-20 percet sütjük, amíg a csigák teteje aranybarnára sül.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB