Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBMennyiség: 4 adag
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
Túrógombóchoz:
Morzsához:
Epervelős öntethez:
A túrógombóc hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd a kapott masszát legalább 30 percig lefedve pihentetjük, hogy a búzadara megszívja magát. Ezután nedves kézzel kisebb gombócokat formázunk, melyeket gyöngyöző vízben egy csipet sóval 6-8 percig főzünk, amíg fel nem jönnek a víz tetejére. Tegyük félre az elkészült gombócokat.
A vajon aranybarnára pirítjuk a morzsát, majd beleforgatjuk a megfőtt gombócokat.
Az öntethez az epret a cukorral, fahéjjal és citromlével együtt összeforraljuk, majd pürésítjük botmixerrel.
Tálaljuk egy kis tejszínhabbal, pár szem friss áfonyával, mentalevéllel és egy kis porcukorral a tetején.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB