Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA tortilla tekercs elkészítése gyors, egyszerű és a recept változatosan elkészíthető különféle hozzávalókkal. Mi most sült baconnel készítettük el. Ideális akár munkahelyi ebédnek is, félbevágva kiválóan elfér az ebédes vagy uzsonnás dobozban, ha reggel összedobjuk és tálalásig a hűtőben tartjuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
Serpenyőben ropogósra sütjük a szalonnát, majd félretesszük.
A paradicsomokat megmossuk, majd vékonyan felkarikázzuk. A salátából leveleket tépünk le és megmossuk, majd megszárítjuk őket. A lilahagymát vékonyan felszeleteljük. Az avokádót kimagozzuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.
Kenjük meg a tortilla lapokat a krémsajttal, majd terítsük rá a zöldségeket, a szárított paradicsomot és a sült bacont. Nyomjunk rá egy kevés majonézt, majd tekerjük fel és tálalhatjuk is!
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB