Túrógombóc epervelővel
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBA tortilla tekercs elkészítése gyors, egyszerű és a recept változatosan elkészíthető különféle hozzávalókkal. Mi most sült baconnel készítettük el. Ideális akár munkahelyi ebédnek is, félbevágva kiválóan elfér az ebédes vagy uzsonnás dobozban, ha reggel összedobjuk és tálalásig a hűtőben tartjuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
Serpenyőben ropogósra sütjük a szalonnát, majd félretesszük.
A paradicsomokat megmossuk, majd vékonyan felkarikázzuk. A salátából leveleket tépünk le és megmossuk, majd megszárítjuk őket. A lilahagymát vékonyan felszeleteljük. Az avokádót kimagozzuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.
Kenjük meg a tortilla lapokat a krémsajttal, majd terítsük rá a zöldségeket, a szárított paradicsomot és a sült bacont. Nyomjunk rá egy kevés majonézt, majd tekerjük fel és tálalhatjuk is!
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBB