Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBNem mindennapi elkészítési módja a jól ismert sült tojásnak. Próbálja ki Ön is!
Hozzávalók:
Elkészítési mód:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az avokádót megmossuk, majd hosszában félbevágjuk és eltávolítjuk a magját. A mag helyébe finoman benyomkodjuk a füstölt lazacot, majd ráütjük a tojást. Ha a rendelkezésre álló helyet kevésnek ítéljük a lazacnak és a tojásnak, akkor óvatosan egy kanál segítségével nagyobb lyukat vájhatunk ki a tölteléknek (a kivájt avokádó húsát beletehetjük salátába vagy szendvicskrémbe). 15 percig sütjük. Tálalás előtt megszórjuk őrölt feketeborssal és tengeri sóval, valamint ízlés szerint friss zöldfűszerekkel vagy akár csírával is dekorálhatjuk.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB