Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBNem mindennapi elkészítési módja a jól ismert sült tojásnak. Próbálja ki Ön is!
Hozzávalók:
Elkészítési mód:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az avokádót megmossuk, majd hosszában félbevágjuk és eltávolítjuk a magját. A mag helyébe finoman benyomkodjuk a füstölt lazacot, majd ráütjük a tojást. Ha a rendelkezésre álló helyet kevésnek ítéljük a lazacnak és a tojásnak, akkor óvatosan egy kanál segítségével nagyobb lyukat vájhatunk ki a tölteléknek (a kivájt avokádó húsát beletehetjük salátába vagy szendvicskrémbe). 15 percig sütjük. Tálalás előtt megszórjuk őrölt feketeborssal és tengeri sóval, valamint ízlés szerint friss zöldfűszerekkel vagy akár csírával is dekorálhatjuk.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB