Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBNem mindennapi elkészítési módja a jól ismert sült tojásnak. Próbálja ki Ön is!
Hozzávalók:
Elkészítési mód:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az avokádót megmossuk, majd hosszában félbevágjuk és eltávolítjuk a magját. A mag helyébe finoman benyomkodjuk a füstölt lazacot, majd ráütjük a tojást. Ha a rendelkezésre álló helyet kevésnek ítéljük a lazacnak és a tojásnak, akkor óvatosan egy kanál segítségével nagyobb lyukat vájhatunk ki a tölteléknek (a kivájt avokádó húsát beletehetjük salátába vagy szendvicskrémbe). 15 percig sütjük. Tálalás előtt megszórjuk őrölt feketeborssal és tengeri sóval, valamint ízlés szerint friss zöldfűszerekkel vagy akár csírával is dekorálhatjuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB