Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBMiután készen kapható és már csak sütni kell, ezért az egyik legnépszerűbb grillételek közé tartozik a grillkolbász. Van néhány tippünk, amivel feldobhatod az élményt és tökéletes lesz a végeredmény!
1, Sütés előtt várj, amíg a grillkolbászok szobahőmérsékletűre melegednek, szóval időben vedd ki őket a hűtőből. Ez megóvja őket attól, hogy megrepedjenek.
2, Mindig csipeszt vagy valamilyen fogót használj a kolbászok grillezésénél, ne lyukaszd ki őket villával, mert kifolyik a finom szaft! A csipesszel is óvatosan dolgozz!
3, Túl magas hőmérsékleten a kolbászok külseje megéghet, míg a belsejük nyers marad. Az ideális a mérsékelt hő. Egy közepes méretű kolbásznak azért így is kb. 10 perc szükséges oldalanként, míg elkészül.
4, Grillezés után pihentesd pár percet a kolbászokat mielőtt tálalsz, a végeredmény így lesz a legszaftosabb.
5, Dobd fel az ízeket, tekerj baconbe! Ha natúr vagy egyszerűbb ízesítésű grillezni való kolbászt vettél, akkor otthon is körbetekerheted húsos szalonnával és kisütheted úgy. A kolbászt még mielőtt becsomagolod a baconbe, megtűzdelheted sajttal, bedörzsölheted extra fűszerekkel, fokhagymával, szemes borssal.
6, És végül ne feledkezz el a tálalásról, a finom köretekről. Javasoljuk hozzá a friss salátát, kenyeret és ízletes mustárokat!
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB