Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBMiután készen kapható és már csak sütni kell, ezért az egyik legnépszerűbb grillételek közé tartozik a grillkolbász. Van néhány tippünk, amivel feldobhatod az élményt és tökéletes lesz a végeredmény!
1, Sütés előtt várj, amíg a grillkolbászok szobahőmérsékletűre melegednek, szóval időben vedd ki őket a hűtőből. Ez megóvja őket attól, hogy megrepedjenek.
2, Mindig csipeszt vagy valamilyen fogót használj a kolbászok grillezésénél, ne lyukaszd ki őket villával, mert kifolyik a finom szaft! A csipesszel is óvatosan dolgozz!
3, Túl magas hőmérsékleten a kolbászok külseje megéghet, míg a belsejük nyers marad. Az ideális a mérsékelt hő. Egy közepes méretű kolbásznak azért így is kb. 10 perc szükséges oldalanként, míg elkészül.
4, Grillezés után pihentesd pár percet a kolbászokat mielőtt tálalsz, a végeredmény így lesz a legszaftosabb.
5, Dobd fel az ízeket, tekerj baconbe! Ha natúr vagy egyszerűbb ízesítésű grillezni való kolbászt vettél, akkor otthon is körbetekerheted húsos szalonnával és kisütheted úgy. A kolbászt még mielőtt becsomagolod a baconbe, megtűzdelheted sajttal, bedörzsölheted extra fűszerekkel, fokhagymával, szemes borssal.
6, És végül ne feledkezz el a tálalásról, a finom köretekről. Javasoljuk hozzá a friss salátát, kenyeret és ízletes mustárokat!
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB