Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBBabgulyás
Finom laktató ebéd vagy vacsora, amely gyorsan elkészül, ha konzervvel vagy előfőzött fagyasztott babbal készítjük. A javasolt fűszerekkel garantáltak a finom ízek.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk és kockákra vágjuk. A bacon szalonnát felkockázzuk, a kolbászokat felkarikázzuk.
Olajat hevítünk egy lábosban, hozzáadjuk a hagymát, majd a bacont és a kolbászt – összepirítjuk. Hozzáadunk 2 evőkanál édes fűszerpaprikát, majd 3 evőkanál lisztet és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a láboshoz az összes többi hozzávalót és 1 l vizet, majd 15 percig főzzük. A levest ízlés szerint sózzuk, majd felkarikázott metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB