Narancsos sült oldalas
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBB
Babgulyás
Finom laktató ebéd vagy vacsora, amely gyorsan elkészül, ha konzervvel vagy előfőzött fagyasztott babbal készítjük. A javasolt fűszerekkel garantáltak a finom ízek.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk és kockákra vágjuk. A bacon szalonnát felkockázzuk, a kolbászokat felkarikázzuk.
Olajat hevítünk egy lábosban, hozzáadjuk a hagymát, majd a bacont és a kolbászt – összepirítjuk. Hozzáadunk 2 evőkanál édes fűszerpaprikát, majd 3 evőkanál lisztet és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a láboshoz az összes többi hozzávalót és 1 l vizet, majd 15 percig főzzük. A levest ízlés szerint sózzuk, majd felkarikázott metélőhagymával díszítve tálaljuk.
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBBA harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB