Cukkinis burgonyakrémleves
A cukkinis burgonyakrémleves lágyan krémes textúrájú és nagyon finom. Tökéletes ebédre vagy könnyű vacsorához. Egyszerű és gyorsan elkészíthető, és a gyerekek is szeretik.
TOVÁBBEzt a komplett, egészben sült csirkés fogást vacsorának vagy hétvégi ebédnek javasoljuk, amelyet kortól függetlenül mindenki szívesen fogyaszt.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkét alaposan mossuk meg és töröljük szárazra. Egy tálban dolgozzuk össze a pác hozzávalóit: az olajat, a mustárt, a mézet és az ételízesítőt, majd a csirkét alaposan dörzsöljük be vele.
A hagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk kockára, adjuk hozzá a felszeletelt fokhagymát és petrezselymet, valamint 3 evőkanál vajat. Töltsük meg a csirkét ezzel a hagymás keverékkel, majd hústűvel vagy fogpiszkálóval zárjuk le a csirkét, és a lábakat egy madzaggal kötözzük össze.
A burgonyát megtisztítjuk, majd enyhén sós vízben félpuhára főzzük. Miután kihűlt, ízlés szerint vágjuk fel hasábokra vagy szeleteljük fel. Ezután ételízesítővel fűszerezzük.
Egy mélyebb sütőtálat alaposan kikenünk a maradék vajjal, beletesszük a burgonyát, és a közepébe enyhe mélyedést alakítunk ki – ide helyezzük a csirkét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 1-1,5 órát sütjük.
A kész fogást Ízmester tormakrémmel tálaljuk.
A cukkinis burgonyakrémleves lágyan krémes textúrájú és nagyon finom. Tökéletes ebédre vagy könnyű vacsorához. Egyszerű és gyorsan elkészíthető, és a gyerekek is szeretik.
TOVÁBBA tortilla tekercs elkészítése gyors, egyszerű és a recept változatosan elkészíthető különféle hozzávalókkal. Ideális akár munkahelyi ebédnek is.
TOVÁBBSzuper egyszerű és ellenállhatatlan Valentin-napi csokis brownie recept egy kis fahéjjal megbolondítva!
TOVÁBB