Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBNagyon finom és vegetáriánus étrendbe is illeszkedő fogást ajánlunk, amellyel mindenkit lenyűgözhetünk, az elkészítése viszont nagyon egyszerű.
Hozzávalók 1-2 személyre:
ízesítéshez:
díszítéshez:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 ° C-ra.
A paprikákat megmossuk, megszárítjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és 40 percig sütjük. Félidőben megfordítjuk. Miután a sütőből kivettük, letakarjuk, kissé lehűtjük, majd lehúzzuk a paprika bőrét. A paprikákat ezután félbevágjuk, majd eltávolítjuk a belsejéből a magokat és a fehér részeket.
A paprikát turmixgépbe tesszük, hozzátesszük a fokhagymát, a szárított paradicsomokat és ½ csésze olajat a szárított paradicsom felöntőolajából, valamint hozzáadjuk a fenyőmagot, a citromlevet és 40 grammot a parmezánból. A pestót összeturmixoljuk, majd ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Közben a tésztát sós vízben megfőzzük a csomagoláson található utasítások szerint. Amikor megfőtt, leszűrjük és visszatesszük a forró lábosba, hozzáadjuk a pestót, az apróra vágott bazsalikomot és a kapribogyót. Átkeverjük, átmelegítjük. Parmezán forgáccsal és friss bazsalikommal tálaljuk.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB