Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBNagyon finom és vegetáriánus étrendbe is illeszkedő fogást ajánlunk, amellyel mindenkit lenyűgözhetünk, az elkészítése viszont nagyon egyszerű.
Hozzávalók 1-2 személyre:
ízesítéshez:
díszítéshez:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 ° C-ra.
A paprikákat megmossuk, megszárítjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és 40 percig sütjük. Félidőben megfordítjuk. Miután a sütőből kivettük, letakarjuk, kissé lehűtjük, majd lehúzzuk a paprika bőrét. A paprikákat ezután félbevágjuk, majd eltávolítjuk a belsejéből a magokat és a fehér részeket.
A paprikát turmixgépbe tesszük, hozzátesszük a fokhagymát, a szárított paradicsomokat és ½ csésze olajat a szárított paradicsom felöntőolajából, valamint hozzáadjuk a fenyőmagot, a citromlevet és 40 grammot a parmezánból. A pestót összeturmixoljuk, majd ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Közben a tésztát sós vízben megfőzzük a csomagoláson található utasítások szerint. Amikor megfőtt, leszűrjük és visszatesszük a forró lábosba, hozzáadjuk a pestót, az apróra vágott bazsalikomot és a kapribogyót. Átkeverjük, átmelegítjük. Parmezán forgáccsal és friss bazsalikommal tálaljuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB