Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB 
									Ez az elsőre talán különcnek hangzó kombináció nagyon finom és rendkívül mutatós. Az eper szaftos és édes, a spenót gondoskodik az egészséges alapokról, a dió pedig a ropogós hozzávalóról. Mindezt egy látványos mákos öntettel koronázzuk meg. Mindenképpen próbáljuk ki!
Hozzávalók 4-5 főre köretként:
a mákos öntethez:
Elkészítése:
A spenótleveleket és az epret megmossuk. Az epret mérettől függően félbevágjuk vagy negyedeljük.
A diót szárazon serpenyőben átpirítjuk, majd kihűtjük és kisebb darabokra vágjuk.
Az öntethez keverjük ki a cukrot a borecetben. Majd adjuk hozzá a többi hozzávalót és habverővel keverjük ki.
Tegyük egy salátástálba a spenótot, a diót és az epret. A kecskesajtot morzsoljuk rá. Ha szeretnénk tegyünk rá pár mentalevelet. Az öntetből csorgassunk a salátára 4-5 evőkanálnyi mennyiséget.
A maradék salátaöntetet hűtőben, lefedve, befőttesüvegben tárolhatjuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB