Harcsapaprikás kapros-túrós csuszával
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBB
Hozzávalók:
A páchoz:
Elkészítés:
Összekeverjük a pác hozzávalóit.
A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük és minimum egy órára, de lehetőleg egész éjszakára bepácoljuk (takarjuk le, és tegyük a hűtőbe).
A csirkecombokat grillen vagy sütőben készre sütjük, közben többször meglocsoljuk a páccal.
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB