Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBHozzávalók:
A páchoz:
Elkészítés:
Összekeverjük a pác hozzávalóit.
A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük és minimum egy órára, de lehetőleg egész éjszakára bepácoljuk (takarjuk le, és tegyük a hűtőbe).
A csirkecombokat grillen vagy sütőben készre sütjük, közben többször meglocsoljuk a páccal.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB