Korhelyleves
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBHozzávalók:
A páchoz:
Elkészítés:
Összekeverjük a pác hozzávalóit.
A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük és minimum egy órára, de lehetőleg egész éjszakára bepácoljuk (takarjuk le, és tegyük a hűtőbe).
A csirkecombokat grillen vagy sütőben készre sütjük, közben többször meglocsoljuk a páccal.
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBEz a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBEgy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBB