Túrógombóc epervelővel
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBEgyszerű fogás, ami feldobja a szokásos grillezett zöldséges fogásokat. Ezt a receptet cukkini helyett padlizsánnal is elkészíthetjük.
Hozzávalók 4+ főre (előételként):
Elkészítése:
A cukkiniket megmossuk, megszárítjuk, a végét levágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. Picit sózzuk, majd kenjük meg a szeleteket olívaolajjal és grillen süssük át őket.
A krémsajtot kikeverjük a fetasajttal és a zöldfűszerekkel, és ha sótlannak találjuk, picit sózzuk.
A grillezett cukkini szeleteket megkenjük a sajtkrémmel, majd feltekerjük.
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBB