Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Egyszerű fogás, ami feldobja a szokásos grillezett zöldséges fogásokat. Ezt a receptet cukkini helyett padlizsánnal is elkészíthetjük.
Hozzávalók 4+ főre (előételként):
Elkészítése:
A cukkiniket megmossuk, megszárítjuk, a végét levágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. Picit sózzuk, majd kenjük meg a szeleteket olívaolajjal és grillen süssük át őket.
A krémsajtot kikeverjük a fetasajttal és a zöldfűszerekkel, és ha sótlannak találjuk, picit sózzuk.
A grillezett cukkini szeleteket megkenjük a sajtkrémmel, majd feltekerjük.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB