Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba. Az Ízmester Grill folyékony fűszerpác pontosan ilyen: elég néhány mozdulat, és máris garantált a telt ízvilág.
Mennyiség: 4-8 adag
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
Első lépésként a darált marhahúst egy nagyobb tálba tesszük, majd öntsük rá az Ízmester Grill folyékony fűszerpácot. Kézzel alaposan dolgozzuk össze, hogy a fűszerek mindenhol átjárják a húst. Formázzunk belőle nyolc egyforma húspogácsát, ügyelve arra, hogy ne legyenek túl vékonyak (kb. 8 mm vastagságban), így sütés közben nem száradnak ki.
Melegítsük elő a grillt közepes-magas hőfokra, majd tegyük fel a húspogácsákat. Grillezzük őket oldalanként 4-5 percig, attól függően, hogy mennyire átsütve szeretjük. Amikor már majdnem elkészültek, helyezzünk mindegyikre egy-egy szelet cheddar sajtot, és zárjuk le a grillt pár percre, hogy szépen ráolvadjon.
Amíg sül a hús, készítsük elő a zsemléket. Vágjuk félbe őket, és vágott felükkel lefelé tegyük a grillre egy percre, hogy kissé megpiruljanak. Ezzel párhuzamosan szeleteljük fel a vöröshagymát vékony karikákra, a paradicsomot pedig kb. fél centi vastag szeletekre. A bébiuborkát is daraboljuk fel ízlés szerint – hosszában szeletelve a legjobb állagot és ízhatást kapjuk.
Keverjük össze a majonézt, az Ízmester csemege mustárt és a szárított fokhagymát egy kis tálkában. Ez lesz az ízes, fűszeres burgerkrémünk. Kenjük meg vele a zsemle alsó felét, majd jöhet a rétegezés: először a szósz, majd a sajttal megkoronázott húspogácsa szimplán vagy duplán, aztán a paradicsom, a vöröshagyma, és végül az uborka.
Fedjük be a zsemle tetejével, és ha szeretnénk, rögzítsük saslikpálcával, hogy szépen egyben maradjon.
Már csak annyi a dolgunk, hogy tányérra tegyük, és egy adag sült krumpli vagy friss saláta társaságában tálaljuk. Mehet is a grillrácsra a következő adag – ezek a sajtburgerek garantáltan pillanatok alatt el fognak fogyni!
Jó étvágyat hozzá!
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB