Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBHa gyermek is fogyasztja és nem szereti a csípős ízeket, számára készítsük el a fogást csemege szalámival, esetleg sonkával vagy szalonnával.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A salátaöntetet a csomagoláson feltüntetett elkészítési javaslat szerint kikeverjük. Hozzáadjuk a mustárt, jól elkeverjük és amíg a többi alapanyaggal dolgozunk, betesszük az öntetet a hűtőbe. A szalámit vékony csíkokra vágjuk és pár perc alatt száraz serpenyőben fakanállal kevergetve átpirítjuk. A lilahagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. Az olíva- és kapribogyókat lecsepegtetjük. Az előkészített zöldségeket összekeverjük a rukkolával és a salátaöntettel. A salátát szétosztjuk tányérokra, és a rákot, illetve a szalámit a tetején elrendezzük. Ha szeretjük megszórjuk a fokhagymás pirított kenyérkockával.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB