Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBHa gyermek is fogyasztja és nem szereti a csípős ízeket, számára készítsük el a fogást csemege szalámival, esetleg sonkával vagy szalonnával.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A salátaöntetet a csomagoláson feltüntetett elkészítési javaslat szerint kikeverjük. Hozzáadjuk a mustárt, jól elkeverjük és amíg a többi alapanyaggal dolgozunk, betesszük az öntetet a hűtőbe. A szalámit vékony csíkokra vágjuk és pár perc alatt száraz serpenyőben fakanállal kevergetve átpirítjuk. A lilahagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. Az olíva- és kapribogyókat lecsepegtetjük. Az előkészített zöldségeket összekeverjük a rukkolával és a salátaöntettel. A salátát szétosztjuk tányérokra, és a rákot, illetve a szalámit a tetején elrendezzük. Ha szeretjük megszórjuk a fokhagymás pirított kenyérkockával.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB