Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBKiváló és különleges vacsorához illő recept. Az árpagyöngyöt céklalében főzzük meg, így csodálatos piros színvilágot kap a köret. Érdemes így elkészíteni az árpát, mert egyszerűen pompásan fest. A hosszan sült sertéslapocka valósággal szétomlik a szájban, ezért kitűnő választás egy különlegesebb, de bőséges vacsorához.
Hozzávalók 3-4 adaghoz:
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és az árpagyöngyöt papírral bélelt tepsiben aranybarnára pirítjuk. Miután kihűlt, puhára főzzük a céklalében.
A sertéslapockát bedörzsöljük zúzott fokhagymával, ízlés szerint sóval, borssal és a rozmaringgal, majd 120 fokon 3 órán át sütjük, hogy igazán porhanyós legyen.
Az árpagyöngyöt összekeverjük a bébirépával, a magokkal és az apróra vágott snidlinggel és ízlés szerint fűszerezzük.
A sertéslapockát az árpagyönggyel és salátával tálaljuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB