Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Fenséges, a Panko morzsának köszönhetően extra ropogós rántott laskagomba. Együnk hozzá sütőben sült burgonyát és retekkel, metélőhagymával gazdagított joghurtos-fokhagymás szószt. Pompás lesz! Minden eltűnik majd egy pillanat alatt.
Hozzávalók 3-4 főre:
a szószhoz:
Elkészítése:
A burgonyákat megmossuk, szárazra töröljük, alufóliába csomagoljuk és 180 ° C-ra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük. Tálaláskor félbevágjuk és sózzuk őket.
Válogassunk szép, nagy méretű gombákat. Tisztítsuk meg őket.
Keverjük össze a lisztet az ételízesítővel, a tojásokat verjük fel a tejjel, majd külön keverjük össze a kétféle zsemlemorzsát is. Sorban forgassuk meg a gombákat a lisztben, majd a tojásban, végül pedig a morzsában.
A gombákat süssük ki forró olajban. Papírtörlővel itassuk fel a felesleges zsiradékot.
A szószhoz kockázzuk fel, illetve vágjuk apróra a zöldségeket, és keverjük össze a sajttal és joghurttal. A mártogatóst ételízesítővel és a metélőhagymával fűszerezzük.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB