Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA húst és gombát egyaránt tartalmazó rakott tészta rendkívül könnyen elkészíthető, ráadásul finom és laktató. Pillanatok alatt elfogy.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húst keverjük össze az ételízesítővel és a mustárral, nyomjunk bele 3 gerezd zúzott fokhagymát, majd 3 evőkanál olajon pirítsuk meg és süssük kb. 10 percig folyamatosan kevergetve.
A hagymát, a cukkinit, a maradék fokhagymát és a gombát felaprítjuk, a szárított paradicsomot felszeleteljük.
A tésztát al dentére főzzük.
Egy mély serpenyőben 1 evőkanál olajon alaposan átpirítjuk a cukkinit, a hagymát és a gombát. Felöntjük az alaplével, majd a tejszínnel. Hozzáadjuk a szárított paradicsomot, ízlés szerint az ételízesítővel fűszerezzük és pár percig főzzük. Levesszük a tűzről.
Adjuk a húst a szószhoz, majd keverjük utána hozzá a főtt tésztát is. Tegyük a tésztás ételt egy vajjal kikent sütőtálba, szórjunk rá reszelt sajtot és süssük 180 ° C-ra előmelegített sütőben 20 percet, amíg a sajt szépen megolvad.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB