Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
A húst és gombát egyaránt tartalmazó rakott tészta rendkívül könnyen elkészíthető, ráadásul finom és laktató. Pillanatok alatt elfogy.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húst keverjük össze az ételízesítővel és a mustárral, nyomjunk bele 3 gerezd zúzott fokhagymát, majd 3 evőkanál olajon pirítsuk meg és süssük kb. 10 percig folyamatosan kevergetve.
A hagymát, a cukkinit, a maradék fokhagymát és a gombát felaprítjuk, a szárított paradicsomot felszeleteljük.
A tésztát al dentére főzzük.
Egy mély serpenyőben 1 evőkanál olajon alaposan átpirítjuk a cukkinit, a hagymát és a gombát. Felöntjük az alaplével, majd a tejszínnel. Hozzáadjuk a szárított paradicsomot, ízlés szerint az ételízesítővel fűszerezzük és pár percig főzzük. Levesszük a tűzről.
Adjuk a húst a szószhoz, majd keverjük utána hozzá a főtt tésztát is. Tegyük a tésztás ételt egy vajjal kikent sütőtálba, szórjunk rá reszelt sajtot és süssük 180 ° C-ra előmelegített sütőben 20 percet, amíg a sajt szépen megolvad.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB