Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBVegetáriánus, könnyű fogást keresünk a melegben? Ezt a salátát a quinoa és a tofu laktatóvá és fehérjedússá teszi, a zöldségek pedig gondoskodnak a vitaminokról. A végeredmény pedig nagyon finom.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Főzzük a zöldbabot sós vízben félpuhára.
A tofut lecsepegtetjük, felkockázzuk és 1 evőkanál olajon serpenyőben ropogósra sütjük.
A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. A spenótot megmossuk.
Öntetet készítünk: összekeverünk 1 evőkanál olajat a citromlével és a tahinivel.
Minden hozzávalót egy tálba teszünk és ráöntjük az elkészített salátaöntetet.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB