Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Vegetáriánus, könnyű fogást keresünk a melegben? Ezt a salátát a quinoa és a tofu laktatóvá és fehérjedússá teszi, a zöldségek pedig gondoskodnak a vitaminokról. A végeredmény pedig nagyon finom.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Főzzük a zöldbabot sós vízben félpuhára.
A tofut lecsepegtetjük, felkockázzuk és 1 evőkanál olajon serpenyőben ropogósra sütjük.
A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. A spenótot megmossuk.
Öntetet készítünk: összekeverünk 1 evőkanál olajat a citromlével és a tahinivel.
Minden hozzávalót egy tálba teszünk és ráöntjük az elkészített salátaöntetet.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB