Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBVegetáriánus, könnyű fogást keresünk a melegben? Ezt a salátát a quinoa és a tofu laktatóvá és fehérjedússá teszi, a zöldségek pedig gondoskodnak a vitaminokról. A végeredmény pedig nagyon finom.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Főzzük a zöldbabot sós vízben félpuhára.
A tofut lecsepegtetjük, felkockázzuk és 1 evőkanál olajon serpenyőben ropogósra sütjük.
A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. A spenótot megmossuk.
Öntetet készítünk: összekeverünk 1 evőkanál olajat a citromlével és a tahinivel.
Minden hozzávalót egy tálba teszünk és ráöntjük az elkészített salátaöntetet.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB