Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBAz avokádó nagyon finom pirítóshoz, mert lágy és kellemes ízű, ugyanakkor egészséges is.
Hozzávalók 1-2 főre:
Elkészítése:
Egy lábosban forraljunk fel vizet, adjuk hozzá az almaecetet, és kissé vegyük lejjebb a lángot. Kevergessük a vizet, és engedjük bele lassan a nyers tojásokat. Ha a víz már nem forr, óvatosan nyúljunk a tojások alá egy fakanállal, hogy ne tapadjanak le a lábas aljára. Kb. 3 perc főzési idő után egy szűrőkanállal óvatosan emeljük ki a tojásokat, és tegyük félre őket. Picit sózzuk.
A kenyereket pirítsuk meg, locsoljunk rá olívaolajat és frissen őrölt borssal ízesítsük.
Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat cikkekre vágjuk.
Tegyük az avokádószeleteket és a tojást a pirítósra, szórjunk rá friss metélőhagymát és a paradicsommal együtt tálaljuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB