Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
Az avokádó nagyon finom pirítóshoz, mert lágy és kellemes ízű, ugyanakkor egészséges is.
Hozzávalók 1-2 főre:
Elkészítése:
Egy lábosban forraljunk fel vizet, adjuk hozzá az almaecetet, és kissé vegyük lejjebb a lángot. Kevergessük a vizet, és engedjük bele lassan a nyers tojásokat. Ha a víz már nem forr, óvatosan nyúljunk a tojások alá egy fakanállal, hogy ne tapadjanak le a lábas aljára. Kb. 3 perc főzési idő után egy szűrőkanállal óvatosan emeljük ki a tojásokat, és tegyük félre őket. Picit sózzuk.
A kenyereket pirítsuk meg, locsoljunk rá olívaolajat és frissen őrölt borssal ízesítsük.
Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat cikkekre vágjuk.
Tegyük az avokádószeleteket és a tojást a pirítósra, szórjunk rá friss metélőhagymát és a paradicsommal együtt tálaljuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB